EVENT

Ditt event börjar med din idé och det är allt du behöver komma med till oss. Musiklagret kan vägleda dig igenom hela processen för att gå från idé till verklighet och skapa ett lyckat event för dig, dina medarbetare och kunder. Vi äger den tekniska utrustningen, kunskapen och framför allt erfarenheten att arrangera lyckade event.


För såväl mässor och showcase som företagsfest och happenings så kan vi hjälpa er med allt från att bygga montrar till att ordna tekniken och produktionen för en grym show.


Oavsett om det gäller små intima evenemang eller storskaliga koncept har Musiklagret de logistiska- och tekniska lösningarna samt kunnig personal för att leverera det du behöver. Eftersom vi kan bygga ditt event utifrån en totallösning med vår egen teknik, transport och personal så kan du känna dig trygg med att veta precis vem du ska vända dig till för frågor. Vår mångåriga erfarenhet av event över hela landet säkerställer att planeringen och det tekniska genomförande för ditt event blir precis så som du önskar.


Kontakta oss med din förfrågan så gör vi din eventidé till verklighet!