STREAMING

Med nya behov kommer ökande krav på effektiva lösningar. Streaming kan numera vara allt från en person som vill kommunicera med flera, till hybridlösningar där fysiska möten streamas till de som inte kan vara på plats.


Det kan vara du som artist eller ditt band som vill livestreama en konsert eller session. Kanske vill ditt företag eller förening presentera en nyhet eller möjliggöra kommunikation med kunder som ni vanligtvis inte skulle nå lokalt.


Musiklagret kan erbjuda mobila lösningar när du behöver befinna dig på en särskild plats eller hos en kund. Vi kan hjälpa er med uthyrning för ett enstaka tillfälle eller hjälpa er med projektering för en permanent lösning som vi också installerar på plats.

 

Sätten vi kommunicerar med omvärlden på förändras fort och vi gillar att hålla oss i framkant på tekniska lösningar och kontinuerligt uppdatera vår utrustning och kunskap för att kunna hjälpa er på bästa sätt. Musiklagret kan ge er möjligheten att fokusera på vad ni vill göra och inte på vilken teknik som krävs.


Tag kontakt eller skicka en förfrågan så kan vi berätta mer om spännande lösningar för streaming.